
Naše služby
Analýza podniku
Školení personálu
Prezentace podniku
Analýza podniku
Zajímá vás, jak jsou vaši zákazníci u vás v podniku spokojeni? Máte problémy v kuchyni, a nevíte proč? Mám pro vás řešení!



Mystery shopping
Prověřím, jak se u vás vaši zákazníci cítí a jak se o ně dokáže váš personál postarat. Vyzkouším si profesionalitu a dovednosti vašich zaměstnanců v době vaší nepřítomnosti z pohledu zákazníků i profesionála v oboru. Připravím pro vás vyhodnocení, navrhnu možnosti, jak jednotlivé slabiny změnit a vaše služby zdokonalit a zefektivnit.
Hodnotíme:
-
Koncept a celkovou nabídku
-
Vizuální dojem
-
Přístup a ochotu personálu
-
Efektivitu práce
-
Kvalitu pokrmů a jejich prezentaci
-
Srovnání s konkurencí
Audit
kuchyně
Zkontroluji produktivitu vaší kuchyně a zhodnotím schopnosti i zkušenosti vašich kuchařů, jak s ohledem na pokrmy jako takové, tak i na dodržování hygienických standardů provozu.
Díky těmto poznatkům vám pomohu zlepšit nejen kvalitu, ale i výtěžnost vašich produktů a zjistit nedostatky, na které je nutné se cíleně zaměřit.
Hodnotíme:
-
Dodržování hygienických standardů
-
Efektivitu práce
-
Nakládání se surovinami
-
Skladba jídelního lístku
-
Ekonomiku provozu kuchyně
Návrh
jídelního lístku
Sestavím pro vás jídelní lístek na míru, tak aby odpovídal vámi zvolenému konceptu restaurace, zkušenostem vašeho personálu a splňoval požadavky na ekonomickou efektivitu a zároveň i daný standard kvality.
Získáte:
-
Kalkulace k jednotlivým pokrmům
-
Knihu receptur
-
Zaškolení personálu
Školení personálu
Skvěle vyškolený personál je základ každé dobré restaurace. Vytvořil jsem pro vás sadu školících programů, pro personál kuchyně, číšníky a vedení provozu.



Školení
číšníků
Číšníci nejsou jen tváří vašeho podniku, ale hlavně vaši obchodními zástupci. Jak se váš personál stará o vaše hosty je základní předpoklad, zda se k vám budou rádi vracet a doporučovat vaše služby.
Naše školení se zaměřuje na komunikační techniky, prodejní dovednosti a efektivitu práce.
Téma:
-
Typologie zákazníka
-
Komunikace
-
Prodejní triky a techniky
-
Organizace práce
-
Týmová spolupráce
Školení
kuchařů
Dobré jídlo z kvalitních surovin je tou nejlepší vizitkou vaší restaurace.
Školení personálu kuchyně se zaměřuje na propojení kvalitní kuchyně, odpovídající aktuálním gastronomickým trendům, spolu s ekonomikou a efektivitou provozu.
Téma:
-
Základy HACCP
-
Skladování a zpracování potravin
-
Výtěžnost surovin
-
Aktuální gastronomické trendy
-
Organizace práce
-
Týmová spolupráce
Školení
vedení podniku
Každá úspěšná restaurace potřebuje kvalitní vedení.
Školící program pro vedení restaurace zajistí, aby mělo nejen potřebné informace nutné k vedení podniku, dokázalo dobře a efektivně organizovat jednotlivé procesy a správně motivovat personál vaší restaurace.
Téma:
-
Ekonomika provozu
-
Organizace práce
-
Strategie cenotvorby a nabídky
-
Efektivní komunikace s týmem
-
Motivace kolektivu
Prezentace podniku
V dnešní době to už bez kvalitní prezentace nepůjde. Proto spolupracuji s odborníky kteří vám pomůžou s budováním jedinečné identity, díky které se dostanete do povědomí novým zákazníkům a udržíte si ty stávající.




Marketing
a branding
Ukážeme, kdo jste a co můžete svým zákazníkům nabídnout.
Nabízíme:
-
Tvorba značky
-
Návrh marketingové strategie
-
Návrh grafického manuálu
-
Copywriting
-
Tvorba a správa marketingových kampaní
Správa sociálních sítí
Sociální sítě, cesta jak efektivně
a cíleně oslovit své zákazníky.
Nabízíme:
-
Tvorba a správa profilů
-
Marketingová strategie sociálních sítí
-
Reklamní kampaně
-
Komunikace s fanoušky
-
Reporty kampaní
Tvorba
webových stránek
Vaše webové stránky jsou výkladní skříní vaší restaurace.
Nabízíme:
-
Design webu
-
Tvorba webových stránek
-
Webhosting
-
SEO optimalizace
-
PPC marketing
-
Analýza webu
Fotografie
a video
Kvalitní fotografie a video o vás řekne nejvíc.
Nabízíme:
-
Tvorba propagačních videí
-
Portfolio fotografií a videa
-
Foodstyling